Despre noi Firma mamă Oferte speciale Tîrgul firmelor Contact
Oferta firma de exerciţiu „Dolce Cabana” este una foarte variată.
Firma de exercițiu ”Dolce Cabana” vă oferă o gamă variată de servicii: cazare, alimentație, agrement, divertisment.
Servicii de cazare
Pensiunea Dolce Cabana 3*** pune la dispoziţia clienţilor 14 camere:
– 12 camere duble (120 lei/noapte);
– 2 apartamente (200 lei/noapte)
cu acces pe bază de cartelă magnetică, dotate cu băi proprii, uscător de păr, terase, acces Wi-Fi gratuit în întreaga clădire, climatizare, TV plasmă, cu canale prin cablu.
Restaurantul
Se întinde pe o suprafață de 200 mp., fiind mobilat cu piese confecţionate artizanal din lemn, având capacitate de 80 de locuri, oferind un meniu diversificat, pentru toate preferinţele.
Alături este situat și un minibar unde sunt servite băuturi calde (ceai, cafea, cappucino) dar și băuturi reci alcoolice sau nealcoolice.
Agrement
Alimentație
Firma de exerciţiu „Dolce Cabana” oferă o gamă variată de preparate culinare
- Servirea mesei zilnice;
- Meniul zilei;
- Catering;
- Organizarea unor evenimente de familie;
- Organizarea altor tipuri de evenimente;
- Obţinerea unor conserve de fructe şi legume;
- Obținerea de dulciuri de bucătărie
Meniul zilei
Vă aşteptăm cu drag între orele 11.00 si 16.00 în sala restaurantului din strada Constantin Brâncoveanu, nr.12/A, pentru a servi Meniul zilei, la preţul de 15 lei/porţie, conform meniului de mai jos.
ZIUA | Felul 1 | Felul 2 | Desert |
LUNI | Ciorbă de legume Ciorbă de văcuţă | Ostropel de pui Sărmăluţe | Papanaşi |
MARŢI | Ciorbă de fasole cu afumătură Ciorbă de perişoare | Tochitură moldovenească Şniţel de pui cu cartofi natur | Clătite |
MIERCURI | Ciorbă de legume Ciorbă de perişoare | Pulpe de pui la ceaun şi orez cu legume Păstrăv la grătar cu cartofi prăjiţi | Plăcintă cu mere |
JOI | Ciorbă de burtă Ciorba de pui „a la Grec” | Mititei cu muştar Piept de pui ca la conac | Tortul casei |
VINERI | Ciorbă de fasole cu afumătură Ciorbă de văcuţă | Frigărui româneşti Păstrăv | Prăjitură „Dolce” |