Lună: martie 2017

H2O – Simbolul vieţii

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, 22 martie, elevii Colegiului Tehnic „Traian Vuia” au marcat acest eveniment în cadrul unei activităţi care a avut o dublă semnificaţie: pe de o parte lansarea proiectului educativ judeţean cu implicare regională: „H2O – Simbolul Vieţii/H2O – The Symbol of Life”, pe de altă parte prezentarea activităţilor dedicate acestei zile, conform programului din proiect. Elevii au realizat prezentări PowerPoint, afişe tematice în limba română şi engleză, dar şi creaţii plastice.
Partener în cadrul proiectului amintit este Administraţia Bazinală de Apă Crişuri, reprezentată de purtătorul de cuvânt al instituţiei orădene, d-na Anca Mihociu, care le-a vorbit elevilor prezenţi despre importanţa utilizării raţionale a resurselor de apă şi implicarea lor în activităţi de voluntariat.
Proiectul se derulează pe o perioadă de şase luni, sunt implicate cinci şcoli partenere, grupul ţintă vizează 150 de elevi implicaţi direct şi 20 de cadre didactice.
Proiectul este sponsorizat de firma Komfort Wood, care a oferit un videoproiector şi va sponsoriza o excursie tematică la Rieni în luna iunie.
https://www.youtube.com/watch?v=ylwMslo_3PY

Comemorarea patronului spiritual

Veselie şi frumuseţe în martie

Concurs de îndemânare şi frumuseţe oferit de elevii şcolii…